Ubla Tours je osnovan 1996. godine, kao društvo sa ograničenom odgovornošću u 100%-tnom privatnom vlasništvu gosp. Radovana Vučkovića.

Pored osnovne djelatnosti prevoza putnika u domaćem i međunarodnom drumskom saobraćaju, poslednjih godina preduzeće se intenzivno razvijalo, tako da danas u svom sastavu ima i turističku agenciju.

U septembru 2009. godine dobijen je, od DQS GmbH, Sertifikat ISO 9001:2008 kao potvrda kvaliteta rada i pružanja usluga po procedurama evropskih standarda.

U periodu 2009-2020. godine, vozni park koji čini 20 autobusa, obnovljen je kupovinom četiri nova, tako da možemo ispuniti najstrožije kriterijume kada je u pitanju prevoz putnika, turista, đačkih ekskurzija itd.

Već nekoliko godina uvezani smo u  „AMADEUS“ – rezervacioni sistem za prodaju avio karata, za sve destinacije u svijetu.

U cilju očuvanja stečenog povjerenja klijenata stalno unaprijeđujemo uslugu u cilju potpunog servisiranja putnika. Cilj nam je da u narednom periodu postanemo članica IATA – najvećeg svjetskog udruženja avio prevoznika.

Ostvarili smo dobru saradnju sa svim renomiranim turističkim agencijama u regionu putem subagentskih ugovora, a sve u cilju omogućavanja našim klijentima dostupnim sve turističke destinacije širom svijeta na brz, moderan i udoban način.

Namjera vlasnika i menadžmenta je da „UBLA-TOURS“ učvrsti poziciju vodećeg prevoznika putnika u drumskom saobraćaju i vodeće turističke agencije u regionu.

Vaš Ubla Tours

  • Adresa: Stepe Stepanovića bb. 89000 TREBINJE
  • Tel 1: 00387 59 274 300;
  • Tel 2: 00387 59 273 333 
  • Tel 3: 00387 59 273 330
  • E-mail: info@ublatours.com 

Pratite nas na društvenim mrežama:

ubla tours

Na samo 20 kilometara od Trebinja, u neposrednom zaleđu svjetskih turističkih destinacija (Dubrovnik, Herceg Novi, Kotor), u masivu planine Orijen i na oko 1.100 m.n.v. smješteno je mjesto”Ubla”, kojе је uz “Studenac” omiljeno izletište za lokalno stanovništvo.

Opširnije…

PREPORUČENO ZA VAS

Vinarija Petijević

Vinarija Petijević

Vinarija Petijević nalazi se na adresi Arslanagica (Perovica) most bb, na 5 km voznje od centra grada. Iskustvo vinarstva prenosi se decenijama, s' koljena na koljeno, uz vodeće sorte koje zadovoljavaju i najstrožije standarde. Karakter svakog vina je različit, a to...

Vinopolis Bar

Vinopolis Bar

Vinopolis bar Vinopolis je lokal koncipiran kao vinski bar i nalazi se na ulazu u Stari grad u samim zidinama, u srcu Trebinja. Adaptiran je u pravi "mali raj" za posjetioce svi generacija, bez izuzetka. Obećavamo impresivne momente, uz našu bogatu ponudu raznovrsnih...

Mjenjačnice Nebac

Mjenjačnice Nebac

Mjenjačnice Nebac Najbolji kurs u gradu! Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo novu ponudu najbržeg prenosa novca za fizička lica na teritoriji Republike Srpske Kontakt podatci: Adresa: M.1 Desanke Maksimović 7, Trebinje 89101 Telefon : 059 260 - 177 Adresa: M.2...

Lux Travel 

Lux Travel 

Lux Travel je preduzeće za prevoz putnika i nalazi se u ulici Preobraženska bb, preko puta Marketa 99. Naša osnovna i prvobitna djelatnost je prevoz putnika, organizovanje putovanja, izleta, turističkih aranžmana uz licencirane vodiče prodaja avio i autobuskih karata...

Hobby Art Trebinje

Hobby Art Trebinje

Hobby Art suvenirnica nalazi se u srcu Starog grada u Trebinju Ovo je savršena mala suvenirnica, pravi praznik za oči, sa autentičnom ponudom unikatnih hand made (ručno rađenih) suvenira. U svaki ručno pravljeni predmet, utkan je maksimum ljubavi i predanosti, te se...

Vinarija Đelmo Trebinje

Vinarija Đelmo Trebinje

Adresa: Pridvorci bb. Trebinje Telefon: 00387 65 233312 E-mail: podrumdjelmo@gmail.com Vina iz proizvodnje porodice Đelmo datiraju još iz prošlog vijeka, iz davne 1924 godine. Tradicija dugogodišnjeg poslovanja diktira samo vrhunske sorte i odabrana vina iz suncem...

započnimo

Jeste li spremni napraviti pravu promjenu? Izgradimo ovu stvar zajedno!