HERCEG PLANET

Naše usluge

Predstavljamo Vaše stavove! Kreiramo brendove! Šaljemo snažnu poruku!

Biznis centar

Šaljemo snažnu poruku!

Pružamo visok kvalitet usluga i u potpunosti personalizovan pristup te vam pomažemo ostvariti značajan napredak u poslovanju.

 

POZICIJA OGLASA NA NASLOVNICI

Prikazuje se samo Vaš banner, bez izmjenjivanja s drugim oglašivačima. Minimalni period oglašavanja je 30 dana. Link po želji (na Vaše web stranice, Facebook profil, podstranice portala itd.)
Primjer možete pogledati ovdje.

OGLAŠAVANJE PUTEM PR ČLANKA

Osim navedenog formata nudimo mogućnost oglašavanja Vaših proizvoda i usluga putem PR članka. PR članak je plaćeni oglas u obliku članka koji krajnjim korisnicima i potrošačima daje opširniju informaciju o proizvodima ili uslugama oglašivača. Po želji naručioca, u tekst se osim naslovne, mogu umetati popratne fotografije (broj fotografija po želji oglašivača, a u skladu s dužinom teksta). Članak se objavljuje na naslovnici kao naše najnovije vijesti čime se garantuje njegova vidljivost kao novi klijent na slideru minimalno mjesec dana, nakon čega se, u slučaju nove objave članak pomiče za jedno mjesto niže. Objava ostaje u kategoriji naši klijenti. Primjer možete pogledati ovdje

Pomoću izvještaja Vam na jednostavan i pregledan način omogućavamo da pratite svoju reklamnu kampanju, odnosno broj prikazivanja i broj klikova na objavljene bannere.

Zadržavamo pravo odbijanja objave oglasa ukoliko ga ocijenimo nezakonitim

Javite nam se i zatražite detaljnjiu ponudu ili reklamni paket prilagođen Vašim željama i mogućnostima. 

Ovdje možete pratiti ponudu nekretnina u Trebinju.

Ukoliko Vam se dopala naša priča kontaktirajte nas i mi ćemo Vam poslati ponudu!

Nudimo cijeli asortiman digitalnih usluga

 Spojem modernog i intuitivnog UX-a, kreativnog copywritinga, mudrih oglasa i naprednog SEO-a stvaramo digitalne mjerljive i uspješne kampanje. Živimo digital i volimo svaki njegov dio. Učestvujemo zajednički na ostvarivanju rezultata te vam stojimo na raspolaganju kao strateški i operativni partneri.

Neka se Vaš digitalni san ostvari danas!

Dizajn i strategija robne marke

Dizajniramo uspješna vizualna rješenja koja dosljedno predstavljaju poslovanje (logotip, brandbook, dizajn tiska, web design i UX).

Detaljnije

Iako dizajn logotipa nikada nije nešto čim počinje i završava vaš vizualni identitet, svakako je bitan element vizualne (korporativne ili promotivne) komunikacije. Bilo da se radi o decentnoj ili dinamičnoj upotrebi grafičkih oblika, komunikacijski plan mora se reflektovatii u vizualnom konceptu i grafičkoj izvedbi logotipa.

Izrada logotipa je među najčešćim projektima dizajnera. Dobar dizajn vašeg zaštitnog znaka trebao bi biti različit, prepoznatljiv, prikladan, praktičan, jednostavne grafičke forme i treba slatiti jasnu poruku. Danas se prate moderni principi izrade grafičkih rješenja u 3D-u, 2D, preko jednostavnih zaštitnih znakova i pripadajuće tipografije za sve namjene i sve vrste upotrebe. 

Kreiranje  ili osmišljavanje kreativnog rješenja je jedna od naših primarnih djelatnosti, te je početak pri dizajnu svih ostalih materijala potrebnih za poslovanje odnosno marketing firme.

Ukoliko imate firmu koja je start-up ili već postojećoj firmi koja nema zadovoljavajući ili nema uopšte logotip kontaktirajte nas za uslugu izrada logotipa. Takođe ukoliko vam je potreban logo za vaš brand, proizvod, ili se radi o udruzi, eventu ili slično kontaktirajte nas s povjerenjem.

Upravljanje društvenim mrežama

Društveni interaktivni mediji ključni su za uspješnost oglašavanja modernih firmi. Vaši korisnici, svakodnevno se nalaze na društvenim mrežama.

Detaljnije

Svi ili velika većina vaših korisnika ima barem jedan profil na nekoj od društvenih mreža. Ako je vaše poslovanje jako dobro funkcionisalo u doba televizije, billboarda i plakata – nema razloga da vam ne ide u vrijeme društvenih mreža. Sastavit ćemo vam strategiju oglašavanja i pričati priču koju će voljeti vaši klijenti. 

Nećemo uopšte trošiti vaše vrijeme na objašnjavanje važnosti društvenih mreža u poslovnom sektoru. 

Možemo samo zaključiti kako su društvene mreže ljudska svakodnevica. Ako želite ostvariti kontakt s kupcima, klijentima i partnerima ili održavati postojeće odnose – aktivan profil na društvenim mrežama je neophodan.

Analitika publike

Daje vam uvid u to kako vas vaši korisnici vide, broj i dužinu njihovih posjeta vašoj stranici, kojom brzinom su došli do tražene informacije, itd.

Detaljnije

Dobar sistem mrežne analitike i izvještavanja neizostavan je dio digitalnih kampanja, no on je beskoristan ako vaše aktivnosti nisu usmjerene na pravu publiku, ako ne šaljete prave poruke i ako vaše mrežne stranice nisu optimizovane za promjene. Pratimo mikro i makro konverzije (poslane upite, klikove na dugmad, preuzimanje PDF-a, prijave na newsletter, transakcije, klikove na linkove, itd.)
Ako želite vidjeti stvarne rezultate, mrežnu analitiku trebate kombinovati sa drugim digitalnim marketinškim aktivnostima.

Analizom bogatih podataka dobijate uvid u stvarno stanje. Iskoristite dobijene informacije za razvoj poslovanja.

Optimizacija pretraživača

Cilj optimizacije je pomoću prilagodbe ključnih riječi povećati rang na internetskim tražilicama što vodi do većeg broja posjeta.

Detaljnije

SEO optimizacija skraćenica je za Search Engine Optimization, odnosno optimizaciju web stranica za pretraživače, čiji je zadatak povećanje količine i kvaliteta prometa na vašoj web stranici, naravno putem organskih (neplaćenih) rezultata.

Cilj svake web stranice trebao bi biti da osim po imenu bude pronađena i po ključnim riječima koje su relevantne tom poslovanju. Kako bismo SEO optimizovali web stranicu potrebno je napraviti on-site optimizaciju (na web stranici – koja se odnosi na optimizaciju sadržaja na stranici i izvornog HTML koda) i off-site optimizaciju (na drugim web stranicama i servisima – odnosi se na radnje koje su preuzele druge web stranice i ljudi koji promovišu ili “garantuju” kvalitet vašeg sadržaja).

Kako bi se web stranica što bolje pozicionirala na tražilicama, potrebno je ulagati u SEO optimizaciju.

Copywriting - pisanje tekstova

Uspostaviti istinski kontakt sa posjetiocem, dopijreti do njega, zaintrigirati ga i prenijeti mu emociju mnogo je više od pisanja teksta…

Detaljnije

Želite da sadržaj na vašoj web stranici prodaje – ideju, brend, ideologiju? Potreban vam je kreativan sadržaj uz koji će vaši potencijalni kupci shvatiti sve vrijednosti usluge i/ili proizvoda koje nudite? Na pravom ste mjestu.

Dok se u sadržajnom marketingu (eng. content) fokusiramo na prenošenje informacija, edukaciju i vrijednosti za klijente, u pisanju kreativnih tekstova kraćega formata – copywriting, fokusiramo se na podsticanje želje i akcije. Kako postižemo odlične rezultate? Pa, prije svega dobro istražujemo potrebe, želje i izazove ciljane skupine, a zatim tražimo kreativne i autentične načine kroz koje prenosimo jednostavne, svima jasne poruke.


Angažujte nas da napišemo riječi koje će najprije podstaknuti reakciju, a onda i tu ključnu akciju!

Radionica i naš tim

Naš kreativni tim omogućit će vam uspješno online poslovanje. Zajedno imamo više od 20 godina iskustva u digitalnom marketingu. 

Detaljnije

Kroz tekstove na webu, promotivne članke i dizajn zakuvat ćemo vaše kreativne priče, a zatim osmisliti kampanju za društvene mreže kojom ćete “iskakati iz paštete” svojim sadašnjim i budućim klijentima. Bez obzira na branšu kojom se bavite, mi ćemo rado sarađivati sa vama i pomoći vaše proizvode/usluge predstaviti i promovisati na internetu na najbolji mogući način.

Izrada web stranica

Stvaramo čarobne web sajtove dizajnirane specijalno za mobilnu upotrebu. Web stranice koje pomjeraju granice.

Detaljnije

Web stranice neizostavan su dio poslovanja bilo koje firme i najbolji način prezentacije proizvoda te marketinška metoda za prenošenje poruke klijentima. Danas jednostavno više nije moguće smatrati se ozbiljnom firmom bez web stranice na kojoj će biti prezentovano poslovanje i svi potrebni podaci, ona je neophodna za profesionalni imidž i komunikaciju prema klijentima, kao i za uspješnost same firme, a među ostalim omogućuje da podaci o Vašem poslovanju i proizvodima budu dostupni svim zainteresovanim stranama u bilo kojem trenutku što nijedan drugi način marketinga ne omogućuje. Dobro izrađena web stranica ključni je korak uspjeha i zarade svake profesionalne i ozbiljne firme.

Email marketing

Planskom i kvalitetnom organizacijom dvosmjerne komunikacije postižemo izvanredne rezultate u prodaji.

Detaljnije

E-mail marketing je alat digitalnog marketinga koji se koristi kada oglašivač odluči svoju promotivnu poruku poslati putem elektronske pošte.

E-mail marketing dobar je način za stvaranje lojalnosti prema brendu te stvaranje dugoročnog i uspješnog odnosa između klijenta i određenog oglašivača, odnosno preduzeća/brenda.

Putem ovog načina vrlo lako i jednostavno možete označiti ciljno tržište, a svoju email listu klijenata možete podijeliti prema raznim segmentima, karakteristikama ponašanja vaših klijenata što će vam u dosta slučajeva olakšati odluku o slanju e-mail pošte.

Naravno, e-mail marketing kampanju potrebno je pomno isplanirati te odrediti ciljeve koje želite postići ovim oblikom komunikacije. U e-mail marketing kampanju možete uključiti: obavještenja o proizvodima i uslugama i promocije raznih akcija i popusta, newslettere, kupone itd.

Kontakrirajte nas

putem kontakt forme ili pozovite na 00387 65 547 000

započnimo

Jeste li spremni napraviti pravu promjenu? Izgradimo ovu stvar zajedno!