herceg planet

Partnerski sajt

Predstavljamo Vaše stavove! Kreiramo brendove! Šaljemo snažnu poruku!

Balkanski putevi 

Poslovni servis – stvaranje kroz povezivanje

Promovišite se na partnerskom sajtu www.balkanskiputevi.com i time ostvarite popust i razne pogodnosti kod nas! Koristite bilo koje prikladne metode za oglašavanje: baneri, PR člananci, kampanje na društvenim mrežama i još mnogo toga!

Najveća baza pravnih i fizičkih lica u Hercegovini!

Portal mjesečno bilježi preko 20.000 posjeta stranicama, a brojne opcije oglašavanja garantuju da će se za Vaš posao brzo i naširoko saznati! Svi banneri su prilagođeni prikazu na mobilnim uređajima. 

Iz ponude za Vas izdvajamo:

Ponude partnerskog sajta podržane su za većinu naših klijenata i tržišta

Poštovani oglašivači,
Nudimo Vam reklamni prostor u stilu oglašavanja preko bannera, kao reklamne i edukativne tekstove.
Po vašoj želji u svaki od tih bannera ugrađuje se link koji će klikom na isti voditi na Vašu internetsku, društvenu ili neku drugu stranicu.
NAPOMENA: S obzirom kako smo portal koji ima dosta autorskih tekstova, fotografija i video materijala – u slučaju reklamiranja na našem portalu, obratit ćemo veću pažnju na vaše reklame na drugim javnim mjestima i koje nećemo izbjegavati da se nađu u našim promo – materijalima sve dok imamo dogovorenu saradnju.

POZICIJA OGLASA NA NASLOVNICI

Prikazuje se samo Vaš banner, bez izmjenjivanja s drugim oglašivačima. Minimalni period oglašavanja je 30 dana. Link po želji (na Vaše web stranice, Facebook profil, podstranice portala itd.)
Primjer možete pogledati ovdje.

OGLAŠAVANJE PUTEM PR ČLANKA

Osim navedenog formata nudimo mogućnost oglašavanja Vaših proizvoda i usluga putem PR članka. PR članak je plaćeni oglas u obliku članka koji krajnjim korisnicima i potrošačima daje opširniju informaciju o proizvodima ili uslugama oglašivača. Po želji naručioca, u tekst se osim naslovne, mogu umetati popratne fotografije (broj fotografija po želji oglašivača, a u skladu s dužinom teksta). Članak se objavljuje na naslovnici kao naše najnovije vijesti čime se garantuje njegova vidljivost kao novi klijent na slideru minimalno mjesec dana, nakon čega se, u slučaju nove objave članak pomiče za jedno mjesto niže. Objava ostaje u kategoriji naši klijenti. Primjer možete pogledati ovdje

Pošaljite upit na e-mail: balkanskiputevi@gmail.com

Pomoću izvještaja Vam na jednostavan i pregledan način omogućavamo da pratite svoju reklamnu kampanju, odnosno broj prikazivanja i broj klikova na objavljene bannere.

Zadržavamo pravo odbijanja objave oglasa ukoliko ga ocijenimo nezakonitim

Javite nam se i zatražite detaljnjiu ponudu ili reklamni paket prilagođen Vašim željama i mogućnostima. www.balkanskiputevi.com

Vodeći poslovni medij u Hercegovini

Herceg Planet je portal namijenjen firmama koje žele da predstave svoje proizvode i usluge na internetu, kao i onim firmama koje žele da svoje internet oglašavanje podignu na najviši nivo.

Naš tim

Iskusni kreativni tim omogućit će vam uspješno online poslovanje. Zajedno imamo više od 20 godina iskustva u digitalnom marketingu. Za vas stvaramo neodoljiva i optimizovana web rješenja, unaprjeđujemo vaše online poslovanje te stvaramo privlačan sadržaj. 

Naše usluge

Pružamo visok kvalitet usluga i u potpunosti personalizovan pristup te vam pomaže ostvariti značajan napredak u poslovanju.

Naša je vizija postati najbolji marketinški portal koja će pružati standard i mjerilo kvaliteta i profesionalnosti.

Pristupačne cijene

Kreirali smo jedinstvenu platformu za promocije koja je “najfer” sistem oglašavanja u Hercegovini!
Nikada do sada firme nisu imale priliku dobiti ovako kvalitetno oglašavanje po izrazito pristupačnim cijenama.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit putem kontakt forme ili pozovite: 00387 65 547 000

Ovdje možete pogledati Poslovni Imenik Srbije

Ukoliko Vam se dopala naša priča kontaktirajte nas i mi ćemo Vam poslati ponudu!

započnimo

Jeste li spremni napraviti pravu promjenu? Izgradimo ovu stvar zajedno!