herceg planet

Naš tim

Predstavljamo Vaše stavove! Kreiramo brendove! Šaljemo snažnu poruku!

 Marketing? To je naša specijalnost!

Što su Himalaji u planinarenju to smo mi u marketingu!

Kroz tekstove na webu, promotivne članke i dizajn zakuvat ćemo vaše kreativne priče, a zatim osmisliti kampanju za društvene mreže kojom ćete “iskakati iz paštete” svojim sadašnjim i budućim klijentima. Bez obzira na branšu kojom se bavite, mi ćemo rado sarađivati sa vama i pomoći vaše proizvode/usluge predstaviti i promovisati na internetu na najbolji mogući način.

Kreativni smo

Dosadne priče dosadne su s razlogom. Prepustite se našim majstorima od pera koji će vašu priču učiniti zabavnom. Zabavnu priču lakše je prodati.

Brzi smo

Kod nas nije vrag odnjeo prešu. Kada vi zovete, mi dižemo slušalicu. Jer ako zovete, znači da vam je hitno i bitno.

Samo vaši

Ko voli stajati u redu? Ama baš niko. Zato vam nećemo prirediti dosadna čekanja. Vi ste naš VIP gost i tako vas tretiramo od početka saradnje.

Upoznajte naš tim

Mi smo tim koji vjeruje u snagu ideje!

Stvaramo privlačne i mjerljive kampanje koje spajaju brend i korisnika.

 Okupljamo kreativne i inovativne ideje pod istim krovom i potom ih pretvaramo u uspješne marketing projekte. Posebnu pažnju pridajemo individualnom pristupu svakom klijentu.

Bojana Skoko

Bojana Skoko

Digitalni autor & CEO

Kombinuje svoje kreativne vještine s tehničkim znanjima kako bi grafike, animacije i vizuale koje izrađuje imale smisla.

Ivana Tomić

Ivana Tomić

Voditelj prodaje

Ona koji će vam na razumljiv način objasniti da ne kupujete maglu, već rezultate. Ona koja će komercijali popraviti krvnu sliku.

Katarina Lučić

Katarina Lučić

Copywriting - pisanje bloga

Uz espresso pogon napisat će sve vaše poslovne priče i još pokoji roman. Dobro istražuje želje i izazove ciljane skupine, a zatim traži autetentična rješenja.

Jovan Lozo

Jovan Lozo

Analitik ekspert

Marljiv poput mrava, jedini pripadnik jačeg pola u našem timu! 🙂 Zbog njega ćete iskakati na prvim pozicijama internetskih tražilica, iz pašteta i sl.

Fokusirani smo na:

%

Vrijednost za kupca

%

Kreativnost

%

Autentičnost

Kreiramo brendove

Šaljemo snažnu poruku!

 Brend je ideja, teorija i misao. Vašu ideju ispričat ćemo jasnom pričom vašeg proizvoda, firme ili usluge.

Brendiranje

Brend strategijom definisat ćemo lice vašeg proizvoda, obećanje i poruke brenda. Brend je trenutno prepoznatljiv, te je važno da ima jasnu arhitekturu, jasne značajke i stvara emotivnu vezu s idejom. Njegova doslijednost služi za prepoznavanje.

Analitika

Web analitika daje povratnu informaciju tokom ili nakon kampanje, omogućujući nam da mijenjamo razne elemente kampanje i za vrijeme njenog trajanja, kako bismo bili što uspješniji. Dobra analiza je izvrstan prijatelj svim kreativcima u digitalnom marketingu. 

Strategija sadržaja

Znate koje tačno informacije biste rado prenijeli kupcima na vašoj web stranici, ali ne znate kako ih napisati jednostavno i zabavno? Imate u glavi teme koje biste obradili u blogovima ali nikako da uhvatite vremena za pisanje?Prepustite se u ruke naših majstora od pera.

Ovdje možete pogledati ponude online edukacija digitalnog marketinga i grafičkog dizajna.

Ukoliko Vam se dopada naša priča kontaktirajte nas i mi ćemo poslati ponudu!

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit putem kontakt forme ili pozovite: 00387 65 547 000

Pogledajte nove projekte

Klik za uspješne priče: Pogledajte primjer projekata web stranica kojima smo pomogli da naprave level up u svom poslovanju!