Vinopolis bar

Vinopolis je lokal koncipiran kao vinski bar i nalazi se na ulazu u Stari grad u samim zidinama, u srcu Trebinja. Adaptiran je u pravi “mali raj” za posjetioce svi generacija, bez izuzetka.

Obećavamo impresivne momente, uz našu bogatu ponudu raznovrsnih pića i dobru atmosferu. Poseban akcenat stavljamo na vinsku kartu koja je iznimno bogata sa vinima iz vlastite vinarije “Popovac”, koje sa ponosom predstavljamo.

Provedite momente za pamćenje u društvu odabranih osoba kod nas u ukusno i moderno uređenom enterijeru, uz dobru kapljicu i povremeno muziku uživo, garantujemo da nećete ostati ravnodušni.

Tokom lijepih dana i večeri, bašta kafića vam pruža zadovoljstvo i pogled na frekventni dio Starog grada uz vaše omiljeno piće i društvo uz razgovor.

Ponuda pića, kao što smo naveli je zaista impresivna, tu su sve vrste alkoholnih i bezalkoholnih napitaka, a posebno je “na glasu”, čuvena “kafa kod Popovca”. Sve to uz pristojne cijene i ljubazno, uslužno osoblje.

Posjetite nas i doći ćete opet, a mi ćemo se potruditi da vaše zadovoljstvo uslugom i kvalitetom bude to zbog čega ćete opet rado biti viđeni kod nas.

Ekipa Vinopolisa je “tim koji dobija”!

vinopolis
vinopolis

Vinarija Popovac

Zapise o hercegovačkim vinima nalazimo u srednjem vijeku, a prvi kontingent izvezen je preko Trsta u Evropu 1883. godine.

O kvalitetu hercegovačkih vina svjedoče mnoge medalje koje su im dodjeljivane na međunarodnim izložbama vina. Prve zlatne medalje dodijeljene su 1898. i 1900. u Beču, 1901. u Parizu i 1903. u Londonu.

Karakterističan podatak za ovaj lokalitet jeste da su Mađari, kao iskusni vinogradari, 1892. podigli vinogradarske plantaže na 12 hektara, a nešto kasnije i podrum vina.

Vinom žilavka, izuzetnog kvaliteta, snabdijevao se habzburški dvor u Beču.

Vinarija Popovac nalazi se u selu Pridvorci pokraj Trebinja.

Selo Pridvorce odlikuje mediteranska klima sa toplim i sušnim ljetima što je i preduslov za proizvodnju visoko kvalitetnog groždja. Najzastupljenije su autohtone sorte bijela žilavka i crni vranac.

Vinarija ima izuzetno dugu tradiciju proizvodnje vina o čemu i svjedoči i preko 40 godina star vinograd u kome je zasađeno groždje autohtone sorte vranac.

„Vino ulazi u mozak, učini ga grješnim, brzim i inventivnim, punim vatrenih i lijepih slika.”

William Shakespeare

Vinarija "Popovac"

KONTAKT:

  • Adresa: Trebinje, Pridvorci
  • Telefon: +387 59 258 171
  • Mobitel: +387 65 298 270
  • e-mail: popovacstevo@gmail.com
  • Web:  www.popovac.com

Pratite nas na društvenim mrežama:

vinopolis

SLASTIČARNICE

Kafe slastičarna Divlja ruža

Kafe slastičarna Divlja ruža

Ovdje je samo naziv divlji, sve ostalo je pitomo i slasno! Slastičarna "Divlja ruža" zaklonjena od velike buke, saobraćaja i gužve, ušuškana pruža okrepljujuće momente uz omiljene slastice.  Iz ove "kuće" nam sa ponosom predstavljaju domaće, svježe, vrhunske i...

Slastičarna Magistra d.o.o 

Slastičarna Magistra d.o.o 

Slasticarna "Magistra" d.o.o. Pažin-Runjevac, nalazi se u ulici Železnički 14. U svom asortiman nudi ukusne i odabrane slastice (torte, kolače i sladolede) sa dugom tradicijom uspješnog poslovanja. Za drage mušterije tu su i izrade slatkiša po narudžbi, za sve...

Lilly’s caffe slastičarna

Lilly’s caffe slastičarna

Na samom početku nekadašnje Glavne ulice, sada ulice Kralja Petra 1 Oslobodioca 51, nepretenciozno, a opet upečatljivo, izdvaja se novootvoreni dragulj, malo, slatko carstvo. Ušuškana, urbana Lilly's caffe slastičarna okupana svijetlim tonovima, nudi vam impresivan...

Caffe poslastičarnica “My Way”

Caffe poslastičarnica “My Way”

Trebinje je dobilo novo mjesto za okupljanje ljubitelja "slatkog zalogaja"! Poslastičarnica "My Way", nalazi se na samom ulazu u grad, u ulici Trebinjskih brigada 2Б. "My Way" može biti i "Your way", za svakodnevni ili povremeni izlet u ovo malo carstvo ukusnih...

Donuto coffe & donut – Trebinje

Donuto coffe & donut – Trebinje

Donuto Trebinje - To je mjesto gdje sva čarolija nastaje, gdje se spremaju najfiniji američki donati sa puno pažnje i ljubavi. Nikada niste previše mladi ili previše stari da biste sanjali. Mašta vas može odvesti na neočekivana i predivna mjesta. Budite luckasti,...

PEKARE

Leotar pekara 

Leotar pekara 

Pekara Leotar d.o.o. je zaslužna za svakodnevnu ponudu svježih pekarskih specijaliteta u gradu Trebinju. Sinonim za tradiciju i kvalitetu svježe pečenog hljeba  i ostalih pekarskih proizvoda u regiji. Tokom proteklih godina pekrara Leotar se spremno prilagođavala...

Pekara “Bojanić”

Pekara “Bojanić”

Dugogodišnjom tradicijom (od 2009.g) i postojanjem dobro smo znani svojim sugrađanima i prepoznatljivi po kvalitetu. Kako se usluga i kvalitet dopadaju našim korisnicima, distribucija ja u pogonu na teritoriji čitavog grada Trebinja kao i Bileće i Gacka. Pekara...