Lux Travel je preduzeće za prevoz putnika i nalazi se u ulici Preobraženska bb, preko puta Marketa 99. Naša osnovna i prvobitna djelatnost je prevoz putnika, organizovanje putovanja, izleta, turističkih aranžmana uz licencirane vodiče prodaja avio i autobuskih karata za sve pravce  kako naše države tako i cijelog svijeta.

U naše poslovanje uključeni su i aerodromski transferi i smještaj u hotelskom i privatnom smještaju, također širom svijeta. Kod nas postoji mogućnost plaćanja na rate (sistem otplate), a imamo i vaučere za putovanja, nerijetko su idealan izbor za poklon nekim dragim osobama. Iznajmljujemo autobuse, mini buseve i ostala vozila na korištenje firmama i sl.(Mercedes, Man, Neoplan). Sva vozila su atestirana i tehnički 1/1 ispravna i komforna. Zadatak i zadovoljstvo nam je sigurnost i udobnost, koju garantujemo našim putnicima.

Putovanja kao dio čovjekovih uspomena imaju bitan značaj u životu svakog pojedinca. Provedite nezaboravne dane putujući sa “Lux travelom” i svoje uspomene bilježite sa nama, a mi ćemo se potruditi za zanimljiv i kvalitetan sadržaj svake posvećene destinacije. 

lux travel
lux travel

Uz već skoro 30-godisnje iskustvo u ovoj oblasti, nikada nismo zabilježili reklamaciju, kritiku, prigovor i sl., jer nam je svaki putnik bitan pojedinac, vrijedan pažnje i poštovanja, te je tako tretiran, uvažavan i zadovoljan. Svakako i na dalje namjeravamo opravdati visoki rejting poštenim i korektnim poslovanjem. Uz naše ljubazno i profesionalno osoblje ne možete pogriješiti. Sretni smo sto svojim korisnicima pružamo usluge visokog kvaliteta.

Nikoga nismo razočarali, nećemo ni vas.

 Vaš “Lux travel”

KONTAKT:

Pratite nas na društvenim mrežama:

lux travel
lux travel
lux travel
lux travel
lux travel
lux travel
lux travel
lux travel
lux travel
lux travel
lux travel
lux travel
lux travel
lux travel
lux travel
lux travel
lux travel
lux travel
lux travel
lux travel
lux travel

Novo Novo Novo

lux travel

Manastir Tumane nadaleko čuven po isceljenjima, godišnje ga poseti milion vernika

Manastir Tumane nalazi se 120 kilometara od Beograda i devet kilometara od Golupca, u podnožju golubačkih planina, okružen šumom na levoj obali Tumanske reke, što samoj svetinji daje posebnu lepotu, zbog čega je jedna od najposećenijih u Srbiji.

Visokoprepodobni arhimandrit otac Dimitrije Plećević kaže za RTS da manastir godišnje poseti oko milion vernika.

Otac Dimitrije Plećević kaže da je značaj manastira Tumane mnogostruk, pošto je to strari srednjovekovni manastir sa bogatim predanjem, lepom istorijom i prelepim ambijentom u kojem se nalazi.

Opširnije…

 

 

PREPORUČENO ZA VAS

Mjenjačnice Nebac

Mjenjačnice Nebac

Mjenjačnice Nebac Najbolji kurs u gradu! Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo novu ponudu najbržeg prenosa novca za fizička lica na teritoriji Republike Srpske Kontakt podatci: Adresa: M.1 Desanke Maksimović 7, Trebinje 89101 Telefon : 059 260 - 177 Adresa: M.2...

TQ Net d.o.o 

TQ Net d.o.o 

Tq net computers Tq net print studio   Usluge popravka računala i fiskalnih kasa Trgovina računala Poslovna usluga Kad god imate poteškoće vezane za hardver ili softver, ALF-OM tim servisera brzo i efikasno pronalazi uzrok i rješenje Vašeg problema. Nudimo široku...

UBLA TOURS d.o.o.

UBLA TOURS d.o.o.

Ubla Tours je osnovan 1996. godine, kao društvo sa ograničenom odgovornošću u 100%-tnom privatnom vlasništvu gosp. Radovana Vučkovića. Pored osnovne djelatnosti prevoza putnika u domaćem i međunarodnom drumskom saobraćaju, poslednjih godina preduzeće se intenzivno...

Hobby Art Trebinje

Hobby Art Trebinje

Hobby Art suvenirnica nalazi se u srcu Starog grada u Trebinju Ovo je savršena mala suvenirnica, pravi praznik za oči, sa autentičnom ponudom unikatnih hand made (ručno rađenih) suvenira. U svaki ručno pravljeni predmet, utkan je maksimum ljubavi i predanosti, te se...

započnimo

Jeste li spremni napraviti pravu promjenu? Izgradimo ovu stvar zajedno!