herceg planet

Digitalni marketing

Predstavljamo Vaše stavove! Kreiramo brendove! Šaljemo snažnu poruku! 

Predstavite se!

Predstavljanjem na našem portalu bićete prisutni na internetu i na društvenim mrežama, dođite do novih klijenata, proširite poslovanje i povećajte profit…

 Digitalne usluge

Predstavljamo Vaše stavove!

Primarno radimo s firmama koje  prihvataju moderne digitalne marketinške strategije s ciljem rasta njihovog poslovanja

Digitalni dizajn

Dizajniramo uspješna vizualna rješenja koja doslijedno predstavljaju poslovanje (logotip, brandbook, dizajn tiska, web design i UX).

Upravljanje društvenim mrežama

Društveni interaktivni mediji ključni su za uspješnost oglašavanja modernih firmi. Vaši korisnici, svakodnevno se nalaze na društvenim mrežama.

Analitika publike

Daje vam uvid u to kako vas vaši korisnici vide, broj i dužinu njihovih posjeta vašoj stranici, kojom brzinom su došli do tražene informacije, itd.

SEO

Cilj optimizacije je pomoću prilagodbe ključnih riječi povećati rang na internetskim tražilicama što vodi do većeg broja pregleda.

Pisanje bloga

Uspostaviti istinski kontakt sa posjetiocem, dopijreti do njega, zaintrigirati ga i prenijeti mu emociju mnogo je više od pisanja teksta…

Timski trening

Naš kreativni tim omogućit će vam uspješno online poslovanje. Zajedno imamo više od 20 godina iskustva u digitalnom marketingu. 

izrada Web stranica

Stvaramo čarobne web sajtove dizajnirane specijalno za mobilnu upotrebu. Web stranice koje pomjeraju granice.

Email Marketing

Planskom i kvalitetnom organizacijom dvosmjerne komunikacije postižemo izvanredne rezultate u prodaji.

Ovdje možete pogledati prodaju i servis IT opreme u Trebinju.

Ukoliko Vam se dopala naša priča kontaktirajte nas i mi ćemo Vam napraviti istu!

Zašto baš mi?

Predstavljamo Vaše stavove!

Naš portal pruža znatno širi spektar usluga internet oglašavanja u odnosu na internet portale slične namjene, i to po najpovoljnijim uslovima. Pored kvalitete prezentacije za koju garantuje naš tim, zagarantovana je i adekvatna optimizacija i praćenje uspješnosti Vaše reklame. Na taj način osiguravamo stalno unapređivanje Vaše vidiljivosti i prisutnosit na internetu. Mi smo tu da Vam pomognemo u odabiru načina reklamiranja koji bi najviše odgovarao Vašim ciljevima. Ukazivanjem povjerenja našem timu – Vaši poslovni ciljevi postaju naša briga!

Naša vizija je postati najbolji marketinški portal u BiH koji pruža standard

Herceg planet je kreativna inicijativa osnovana daleke 2010. godine, a još uvijek željna izazova, prvenstveno stvorena kako biste i vi mogli zakoračiti u svijet digitalnog!

 

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit putem kontakt forme ili pozovite: 00387 65 547 000

započnimo

Jeste li spremni napraviti pravu promjenu? Izgradimo ovu stvar zajedno!