Vlila Jelena

Vila “Jelena” je veličanstvena oaza mira, harmonije i ljepote, smještena u mirnom trebinjskom naselju Zasad, Ul. Strma br. 25, 10 minuta hoda od centra grada (1km).

Trebinje je tokom cijele godine centar raznih zbivanja i interesantnih događaja, a vrijedno je posjetiti i mnoge kulturne, istorijske, vjerske i prirodne spomenike ovog kraja. 

Olimpijski bazen “Banje” otvoreni i zatvoreni već dugi niz godina pruža utočište u vrelim ljetnim danima, gdje se svake godine organizuju takmičenja u sportovima na vodi. Udaljen je (1.1km)  od Vile. Javno kupalište Bregovački Bazen udaljeno je svega (1.1 km) 

Vjerski turizam je jedan od najrazvijenijih oblika turizma u Trebinju. Na teritoriji grada se nalazi veliki broj vjerskih objekata iz različitih vremenskih epoha.

Manastir Tvrdoš smješten na stijenama iznad plodnog trebinjskog polja, po narodnom predanju je osnovan od strane samog cara Кonstantina još u IV vijeku. Tu su i manastiri Dobrićevo, Duži, Petropavlov od kojih neki datiraju iz XIII vijeka. 

Na brdu Crkvina (1.8km) iznad grada, sija biser turističke ponude, velelepno zdanje kompleksa Hercegovačke Gračanice unutar koga se nalazi restoran “Dučićev pogled” na brdu Crkvina odakle se pruža prelijep pogled na cijeli grad, odakle se širi vidik na grad i rijeku Trebišnjicu … 

Centar grada (1km) je izgrađen u mediteranskom stilu. Njime dominiraju stara austrijska zdanja i gorostasni platani, u čijoj hladovini u ljetnoj bašti, uživaju mnogobrojni turisti. 

Vila Jelena
Vila Jelena
Vila Jelena

Nakon obilaska pomenutih lokaliteta obezbijedite sebi i dragim ljudima komforan boravak i nezaboravne trenutke kod nas. 

Vila “Jelena” u svom sastavu posjeduje četiri apartmana i odličan je izbor za boravak većih skupina kao i pojedinaca. Prostorije su modernog dizajna, funkcionalane i svijetle, veoma komforane i prijatnog ambijenta. 

Nivo opremljenosti i luxuzne pojedinosti mogu da pariraju smještajnim jedinicama i u mnogo većim centima. Posjetioci su to prepoznali i ocijenili visokom bonitetnom ocjenom na Planet of Hotels.

Vila Jelena

Čistoća je na najvišem mogućem nivou.
Gostima je na raspolaganju besplatan WiFi internet, flat-screen TV sa kablovskim kanalima. Parking  je obezbijeđen i besplatan.

Vila Jelena
Vila Jelena
Vila Jelena

Pored pomenutog, Vila sadrži sadrži sezonski vanjski bazen i prostrani vrt, ili terasu, uz mogućnost korištenja roštilja.

Sve je više visoko kategorizovanih smještaja, sadržaja i atrakcija, ali mi smo jedan od vodećih ubjedljivo.

Savršen odmor u Trebinju nikada nije bio bliže!

KONTAKT

  • Info i rezervacije: 00387 65 987 473, 066 / 489 – 622
  • Email: jelena904@gmail.com
Vila Jelena

Apartman de lux Jelena

Apartman de lux “Jelena”, takođe u našem vlasništvu, nalazi se u samom centru grada na adresi Sokolska br.2. Nudi bogat, aristokratski sadržaj, izuzetno opremljen apartman gdje možete koristiti bazen, u sklopu stana, na vrhu zgrade.

Vila Jelena

De lux apartman Jelena razumnog cijenovnog ranga, podrazumijeva gostoprimstvo kao i potpuni ugođaj i relaksaciju. Smještaj rezervišite na vrijeme, sa nama nećete pogriješiti! Sa nestrpljenjem vas očekujemo u domaćinskom raspoloženju.

Vaša Vila “Jelena” i de lux apartman “Jelena”

KONTAKT

  • Info i rezervacije: 00387 65 987 473, 066 / 489 – 622
  • Email: jelena904@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama:

Šta je u blizini:

• Grad Sunca 2.5 km

• Bazen Bregovi – Javna plaža 1,1 km

• Trgovački centar Sub City 12 km

• ACI marina Dubrovnik 14 km

Najpopularnije atrakcije:

• Gradska vrata od Ploča 16 km

• Orlandov Stup 16 km

• Onofrijeva fontana 17 km

Prirodne ljepote:

• Planina Leotar 2 km

• Jezero Bilećko 30 km

• Rijeka Trebišnjica 200 m

 

Svi podaci prikazuju vazdušnu udaljenost.

PREPORUČENO ZA VAS

Parfimerija Dior

Parfimerija Dior

Parfimerija "Dior", nalazi se na centralnom gradskom trgu, kod fontane i tik uz zelenu pijacu, na adresi Jovana Ducica 4. Ukoliko želite da dobijete kompletnu uslugu prilikom kupovine, zakoračite u ovaj bogati, mirisni svijet blagostanja i osjetnog zadovoljstva. U...

Galerija srebrenog nakita Onyx

Galerija srebrenog nakita Onyx

Galerija srebrenog nakita "Onyx" Srebrenarnica Onyx osnovana je prije 20 godina u Trebinju i bavi se prodajom srebrnog nakita. Uspešno poslovanje izgradili smo na idejama dostupnosti, principima klasične estetike i imperativu kvaliteta. Dugi niz godina sprovodimo...

Made with love – krojački salon

Made with love – krojački salon

(Dizajn& moda) - krojački salon u TrebinjuBavimo se šivenjem i svim vrstama prepravki po vašoj mjeri i želji. Sve krojačke usluge vršimo sa vašim materijalom i ukrasima. Ispod našeg "konca i makaza" izlaze prava remek djela, rađena posvećeno, sa puno ljubavi, kao...

Zlatara Rubin – Trebinje

Zlatara Rubin – Trebinje

Vrata svoga luksuznog raja otvara vam na novoj lokaciji i zlatara "Rubin" br.2. Nalazimo se preko puta stare radnje. Izbor i asortiman je kraljevski, sa između ostalog fantastičnim, unikatnim, ručno izrađenim nakitom (limitirane serije), sa dragim i polu dragim...

Kozmetički salon Bubamara| Trebinje

Kozmetički salon Bubamara| Trebinje

Kozmetički salon "Bubamara", nalazi se na adresi Otok bb., ispod zaobilaznice, u porodičnoj kuci Sam simbolični naziv "Bubamara", odmah u startu nas asocira na nešto lijepo i prijatno. Naš slogan je "Postojimo da bismo vas uljepšavali"! Širok je dijapazon usluga koji...

Beauty lounge by Milica | Trebinje

Beauty lounge by Milica | Trebinje

Telefon: 066 955-933 Beauty lounge by Milica nalazi se na adresi Kralja Petra 1 Oslobodioca 35, u Agrokopovom kompleksu zgrada. Vrata beauty carstva velikodušno će vam otvoriti mlada, kreativna i uspješna kozmetičarka i ujedno vlasnica Milica. Tu kuća umjetnički...

započnimo

Jeste li spremni napraviti pravu promjenu? Izgradimo ovu stvar zajedno!