Parfimerija “Dior”, nalazi se na centralnom gradskom trgu, kod fontane i tik uz zelenu pijacu, na adresi Jovana Ducica 4.

Ukoliko želite da dobijete kompletnu uslugu prilikom kupovine, zakoračite u ovaj bogati, mirisni svijet blagostanja i osjetnog zadovoljstva. U skladu sa potrebama i brizi o sebi, mi konstantno definišemo koncept ljepote i njege.

Nudimo širok asortiman dekorativne, preparativne kozmetike, mnogih programa za kosu i kožu, te bogate ponude parfema i pratećeg programa najvećih svjetskih brandova (Dior, Chanel, Gucci, Armani, Tom Ford… i ostali), ukoliko želite da istaknete svoju individualnost za nezaobilazan šarm i snaznu ženstvenost.

Imamo i asortiman cjenovno prihvatljivijih, ali ne i loseg kvaliteta brandova.

Ekskluziva naše ponude je Revlon i Burjois, firme opravdane kultnom, tradicijom i kvalitetom. Osnažite svoju njegu, a licu podarite “malo boje” u skladu sa potrebama, mogućnostima, kao i stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo.

Originalni, kvalitetni i pristojnih cijena brandovi stoje na raspolaganju, kako za dame, tako i za muškarce od stila.

Odlučili smo da u ponudu uvrstimo i poklon bonove, kojima mozete obradovati neku dragu osobu, kao i stalne akcije i bonuse na oduševljenje i zadovoljstvo naših mušterija.

Parfimerija Dior

Vec preko 20 godina pratimo vodeće trendove i novitete na tržištu, ali ne zapostavljamo niti se odričemo, dobrih starih “klasika” i “evergreena” u kozmetičkoj ponudi.

Uvijek smo korak ispred drugih, samim nazivom parfimerije “Dior” kao simbolom dobrog ukusa i izbora kao i izlaganjem robe po najvišim mogućim standardima. Uz naše ljubazno i edukovano osoblje, vaše snove pretvorite u javu.

Od visoko selektivnih, zvučnih imena preko ostalih komercijalnih, cjenovno prihvatljivih. Naša politika poslovanja je vrijedna poštovanja.

Intenzivnije sanjajte i na javi, uz magicni svijet odabrane kozmetike (beauty linija), upotpunjenim carstvom i bogatstvom mirisa. Mi smo pravo rješenje za vas.

Otkrijte novu dimenziju ljepote!

KONTAKT

  • Adresa: Ulica Jovana Ducica, 89101 Trebinje, Bosnia and Herzegovina
  • Telefon: 059 220 942

Pratite nas na društvenim mrežama:

Parfimerija Dior
Parfimerija Dior
Parfimerija Dior
Parfimerija Dior
Parfimerija Dior
Parfimerija Dior
Parfimerija Dior
Parfimerija Dior
Parfimerija Dior
Parfimerija Dior
Parfimerija Dior

Gucci Guilty Gucci za žene

Gucci Guilty od Gucci je amber cvjetni miris za žene. Gucci Guilty je predstavljen 2010. Parfem je kreirao Aurelien Guichard. Gornje note su Ružičasti biber, Mandarina i Bergamot; srednje note su Jorgovan, Breskva, Geranium, jasmin i Crna ribizla; bazne note su pačuli, Amber, Bijeli mošus i Vanilija.

Guilty je novi Gucci parfem koji će se naći na tržištu u septembru 2010. godine. Namijenjen je glamuroznim, smionim i hrabrim, te izrazito seksipilnim djevojkama koje vole da uživaju i da se zabavljaju. Lice koje ga reklamira je pjevačica i glumica Evan Rachel Wood.

Gucci Guilty sadrži note mandarine, ružičastog bibera, breskve, jorgovana, geraniuma, ambera i pačulija.

Dostupan je kao EDT od 30, 50 i 75 ml.

PREPORUČENO ZA VAS

Galerija srebrenog nakita Onyx

Galerija srebrenog nakita Onyx

Galerija srebrenog nakita "Onyx" Srebrenarnica Onyx osnovana je prije 20 godina u Trebinju i bavi se prodajom srebrnog nakita. Uspešno poslovanje izgradili smo na idejama dostupnosti, principima klasične estetike i imperativu kvaliteta. Dugi niz godina sprovodimo...

Made with love – krojački salon

Made with love – krojački salon

(Dizajn& moda) - krojački salon u TrebinjuBavimo se šivenjem i svim vrstama prepravki po vašoj mjeri i želji. Sve krojačke usluge vršimo sa vašim materijalom i ukrasima. Ispod našeg "konca i makaza" izlaze prava remek djela, rađena posvećeno, sa puno ljubavi, kao...

Zlatara Rubin – Trebinje

Zlatara Rubin – Trebinje

Vrata svoga luksuznog raja otvara vam na novoj lokaciji i zlatara "Rubin" br.2. Nalazimo se preko puta stare radnje. Izbor i asortiman je kraljevski, sa između ostalog fantastičnim, unikatnim, ručno izrađenim nakitom (limitirane serije), sa dragim i polu dragim...

Kozmetički salon Bubamara| Trebinje

Kozmetički salon Bubamara| Trebinje

Kozmetički salon "Bubamara", nalazi se na adresi Otok bb., ispod zaobilaznice, u porodičnoj kuci Sam simbolični naziv "Bubamara", odmah u startu nas asocira na nešto lijepo i prijatno. Naš slogan je "Postojimo da bismo vas uljepšavali"! Širok je dijapazon usluga koji...

Beauty lounge by Milica | Trebinje

Beauty lounge by Milica | Trebinje

Telefon: 066 955-933 Beauty lounge by Milica nalazi se na adresi Kralja Petra 1 Oslobodioca 35, u Agrokopovom kompleksu zgrada. Vrata beauty carstva velikodušno će vam otvoriti mlada, kreativna i uspješna kozmetičarka i ujedno vlasnica Milica. Tu kuća umjetnički...

započnimo

Jeste li spremni napraviti pravu promjenu? Izgradimo ovu stvar zajedno!