Galerija srebrenog nakita “Onyx”

Srebrenarnica Onyx osnovana je prije 20 godina u Trebinju i bavi se prodajom srebrnog nakita.

Uspešno poslovanje izgradili smo na idejama dostupnosti, principima klasične estetike i imperativu kvaliteta. Dugi niz godina sprovodimo pažljivu analizu i selekciju svakog komada nakita kako bi se što prirodnije uklopio u svaki stil i zadovoljio ukus svakog našeg kupca.

Zahvaljujući ovoj filozofiji, naš nakit je postao dio svakodnevice poslovnog čovjeka, izraz bunta prirodnog ekscentrika, ali i odsjaj ženstvenosti odmerene dame.

Renome opravdavamo premium srebrnim nakitom, čistoće 925 po standardu. Naš srebrni nakit je kompatibilan sa proizvodima poznatih svjetskih proizvođača.

Kod nas ćete pronaći narukvice (Pandora brend, Bvlgari), ogrlice glamurozne i jedinstvene, prstenje zapaženo i posebno, minđuše sofisticirana harmonija, kao i veliki izbor lančica i pripadajucih privjesaka.

Ponuda je velika i za svačiji ukus. Odličan odnos cijene i kvaliteta čini nas veoma konkurentnima na tržištu. Vrhunski dizajn i pristupačna cijena za savremeni urbani trendovski stil života i popularnosti.

onyx
onyx

Uz svaku kupovinu dobijate poliranje nakita gratis koje možete iskoristiti za kupljeni proizvod, ali i za komad nakita koji već posedujete, a koji je vremenom izgubio svoj prvobitni sjaj.

Luksuzno opremljena srebrenara nudi i magiju starog srebra i ručno rađenog unikatnog nakita. Tu su i kolekcije klasične i moderne te i ultra urbane za mlađu populaciju i vodeće trendove. Ovo je nakit koji zrači istinskim duhom “Onixa” za kosmopolitske žene, nezavisne, romantične u duši kojima daruju elegantan detalj danju sa dozom klase noću.

Tu je izbor nakita i za gospodu, prilagođen i njihovom ukusu i afinitetima. Svaki komad nakita je lijep na svoj način kada mu date “lični pečat” i time se istaknete u masi.

Srebro je oduvijek pravi izbor da obradujete neku dragu osobu trajnom uspomenom. Prošetajte do nas i izaberite, ne sumnjamo da ćete biti oduševljeni!

Vaša galerija srebrenog nakita Onyx

KONTAKT

  • Adresa: Preobraženska bb. Trebinje
  • Telefon: 00387 65 884 040

Pratite nas na društvenim mrežama:

PREPORUČENO ZA VAS

Parfimerija Dior

Parfimerija Dior

Parfimerija "Dior", nalazi se na centralnom gradskom trgu, kod fontane i tik uz zelenu pijacu, na adresi Jovana Ducica 4. Ukoliko želite da dobijete kompletnu uslugu prilikom kupovine, zakoračite u ovaj bogati, mirisni svijet blagostanja i osjetnog zadovoljstva. U...

Made with love – krojački salon

Made with love – krojački salon

(Dizajn& moda) - krojački salon u TrebinjuBavimo se šivenjem i svim vrstama prepravki po vašoj mjeri i želji. Sve krojačke usluge vršimo sa vašim materijalom i ukrasima. Ispod našeg "konca i makaza" izlaze prava remek djela, rađena posvećeno, sa puno ljubavi, kao...

Zlatara Rubin – Trebinje

Zlatara Rubin – Trebinje

Vrata svoga luksuznog raja otvara vam na novoj lokaciji i zlatara "Rubin" br.2. Nalazimo se preko puta stare radnje. Izbor i asortiman je kraljevski, sa između ostalog fantastičnim, unikatnim, ručno izrađenim nakitom (limitirane serije), sa dragim i polu dragim...

Hobby Art Trebinje

Hobby Art Trebinje

Hobby Art suvenirnica nalazi se u srcu Starog grada u Trebinju Ovo je savršena mala suvenirnica, pravi praznik za oči, sa autentičnom ponudom unikatnih hand made (ručno rađenih) suvenira. U svaki ručno pravljeni predmet, utkan je maksimum ljubavi i predanosti, te se...

Kozmetički salon Bubamara| Trebinje

Kozmetički salon Bubamara| Trebinje

Kozmetički salon "Bubamara", nalazi se na adresi Otok bb., ispod zaobilaznice, u porodičnoj kuci Sam simbolični naziv "Bubamara", odmah u startu nas asocira na nešto lijepo i prijatno. Naš slogan je "Postojimo da bismo vas uljepšavali"! Širok je dijapazon usluga koji...

Beauty lounge by Milica | Trebinje

Beauty lounge by Milica | Trebinje

Telefon: 066 955-933 Beauty lounge by Milica nalazi se na adresi Kralja Petra 1 Oslobodioca 35, u Agrokopovom kompleksu zgrada. Vrata beauty carstva velikodušno će vam otvoriti mlada, kreativna i uspješna kozmetičarka i ujedno vlasnica Milica. Tu kuća umjetnički...

započnimo

Jeste li spremni napraviti pravu promjenu? Izgradimo ovu stvar zajedno!