Najprepoznatljiviji Trebinjski hotel sa istorijom dužom od 50 godina i platanima starijim od 100 godina koji ga okružuju.

Upravo bašte koje se nalaze u hladovini stogodišnjih platana su ono što čini ovaj hotel prepoznatljivim. Hotel se nalazi pod krošnjama ovog drveća i u najtoplijim danima pruža sigurno utočište od vreline asfalta i sunca koje nemilice grije.

Isto tako u dugim i vjetrovitim zimskim noćima pruža neophodan zaklon svakom putniku namjerniku. Hotel je ukusno opremljen i u putpunosti pruža vrhunski ugođaj modernog minimalističkog pristupa.

U sklopu samog hotela pored standardne ponude smještaja odnosno prenoćišta nudimo i restoranske usluge, organizacije seminara, vjenčanja i slično.

Hotel Platani
Hotel Platani

SMJEŠTAJ

Hotel Platani raspolaže sa 20 soba i dva apartmana modernog dizajna, koji svojim komforom i opremljenošću, gostima omogućavaju udoban i prijatan odmor.

RESTORAN

U sastavu Hotela Platani nalazi se restoran sa prelijepom ljetnom baštom. Za one koji uživaju u hrani i čaši dobrog vina, za one kojima je svaki obrok događaj za sebe, Restoran Platani je pravi izbor.

UKUSNA HRANA

Za reputaciju, koja je široko poznata, zaslužni su vrhunski majstori kulinarstva i raznovrsna ponuda jela koja koja se pripremaju po vrhunskoj recepturi.

Hotel Platani

Ovdje možete pogledati našu zvaničnu web stranicu…

Pratite nas na društvenim mrežama:

Stigla Monika Beluči

Hotel Platani

TREBINJE | Italijanska glumica Monika Beluči oko 15 časova i 30 minuta došla je u Trebinje sa mlađom kćerkom i dadiljom u hotel Platani.
U Trebinje je doputovala iz Francuske na dubrovački aerodrom.
Sutra se nastavlja snimanje filma „Na mliječnom putu“, a prvi set snimanja je u Bileći.

Detaljnije…

PREDLOŽENO ZA VAS

Vila Perla

Vila Perla

Kao sjajna biserna perla u luksuznom nakitu, koja odvaja svojim šarmom i posebnosti, tako i nad gradom u velelepnom zdanju, nalik palati, uzdiže se i ovaj dragulj - naša stasita ljepotica "Vila Perla". Ponosni smo što našim dragim gostima možemo otvoriti vrata i...

Vila Hercegovka

Vila Hercegovka

Na veoma popularnoj lokaciji u hercegovačkom krajoliku, stasito i ponosno, poput prave Hercegovke, stameno se uzdiže istoimena vila "Hercegovka", na adresi Dražin do bb, samo jedan kilometar udaljena je od Grada sunca i četiri kilometra od gradskog bazena Bregovi....

HOTEL KRUŠO

HOTEL KRUŠO

Novootvoreni hotel Krušo sa 4* nalazi se u Igalu, na adresi Braće Grbića 110. Lokacija je elitna, na samo 150m od plaže Topla. Izdvajamo se kao statusni simbol Herceg Novog, u pogledu arhitekture i luksuza. Na raspolaganju imamo 16 smještajnih jedinica, različitog...

Hotel Central Park 

Hotel Central Park 

U samom centru grada, u centralnom dijelu glavne gradske ulice, centralno mjesto zauzima hotel istoimenog naziva "Central Park". Ovo velelepno, grandiozno zdanje, impozantno se nadvija nad okolinom i u raskoši, nalik dvorcu, mami poglede i oduševljenje prolaznika, kao...

Vila “Jelena”

Vila “Jelena”

Vlila Jelena Vila "Jelena" je veličanstvena oaza mira, harmonije i ljepote, smještena u mirnom trebinjskom naselju Zasad, Ul. Strma br. 25, 10 minuta hoda od centra grada (1km). Trebinje je tokom cijele godine centar raznih zbivanja i interesantnih događaja, a...

započnimo

Jeste li spremni napraviti pravu promjenu? Izgradimo ovu stvar zajedno!