U čarobnom ambijentu, izolovanom od gradske gužve i buke, u netaknutoj prirodi nalazi se pravi šumski dragulj – apartmani “Svitavac”.

Smješteni su na Zupcima, mjesto Grab, nedaleko od Trebinja na putu ka Herceg Novom.

U prilog nam ide izuzetan geografski položaj kao i svjež vazduh, moglo bi se reći prava vazdušna banja

Raspolažemo kapacitetom od 4 komforna, prostrana, moderno dizajnirana apartmana sa dva zasebna kupatila, kuhinjom i svim pripadajućim potrepštinama sa visokim stepenom čistoće. Wi-fi i parking su besplatni.

Poseban ugođaj će vam pružiti boravak na velikoj terasi sa izuzetnim pogledom na prirodu, a u ljetnim, toplim danima opuštanje i osvježenje pronađite pored našeg divnog bazena.

Posebna pogodnost za goste koji imaju kućne ljubimce jer smo pet friendly, tako da svoj odmor možete provesti u njihovom društvu.

Apartmani “Svitavac”
Apartmani “Svitavac”

Ovo je zaista mjesto za vaš savršen boravak, užitak za sva čula, što potvrđuje i naša najvisša bonitetna ocjena. To je naša satisfakcija, te se trudimo ispoštovati svakog pojedinačnog gosta, bez izuzetka, o čemu svjedoče mnoge pisane i usmene riječi hvale.

Ponosni na sebe, ponosni na naše goste. Svim novim, kao i starim posjetiocima želimo iskrenu dobrodošlicu uz poruku: “Tu smo da opravdamo vaše povjerenje”!

Vaši apartmani “Svitavac”

Pratite nas na društvenim mrežama:

Zanimljivosti

ADIYAMAN (AA) – Yasin Dikme – Planina Nemrut u jugoistočnoj Turskoj sa vrhom od 2.150 metara nadmorske visine smatra se mjestom sa kojeg se može vidjeti najljepši izlazak i zalazak sunca, piše Anadolu Agency (AA).

Udaljena je 40 kilometara sjeverno od grada Katha, a najpoznatija je po brojnim arheološkim nalazištima. Godišnje planinu posjeti hiljade turista.

Opširnije…

započnimo

Jeste li spremni napraviti pravu promjenu? Izgradimo ovu stvar zajedno!