Čvabdžinica “Kastel – Kod Mura”, nalazi se na adresi Stari Grad 57, u samom “srcu” Starog Grada.

Ovo nevjerovatno mjesto, sa tradicionalnom recepturom i dugom istorijom postojanja kao i tradicijom od ’70-tih godina prošlog vijeka. Već 50 godina, po recepturi naših predaka, tajnoj i jedinstvenoj plasiramo najbolju ponudu, koja se ni jednog momenta ne dovodi u sumnju, niti ima dileme da je to u ćevabdžinici “Kod Mura”.

Probajte i uvjerite se zašto smo najbolji i prepoznatljivi, čak i kod posjetilaca iz daleke dijaspore te mnogobrojnim turistima kojima je ovo nezaobilazna destinacija.

Sarajevski, banjalučki, tračnički i čuveni, nepobjedivi trebinjski ćevapi, van svake konkurencije, o čemu svjedoče svi koji su probali, tvrde da bolje nisu probali u regionu. 

Čvabdžinica Kastel

Tajna jela je u odabiru prvoklasnog, kvalitetnog domaćeg junećeg mesa u pravom omjeru sa začinima i još po nekim tajnim (magičnim) sastojkom.

Simbol našeg objekta je ova ukusna hrana i razlog više da nas ponovo posjetite u ovom autentičnom gastro kutku, uz užitak sočnih ćevapa koji mame čula i “tope se u ustima”, kao i tople lepinje i somune koji “dišu i mirišu”.

Atmosfera je prijatna i domaćinska “kao kod kuće”, a cijene povoljne. Uživate u našoj gastro ponudi “Kod Mura”, a mi vam obećavamo ukusan obrok. Tradicija dobrog i prepoznatljivog ćevapa se nastavlja!

Dobrodošli i prijatano!

KONTAKT:

  • Adresa: Stari grad 57, Trebinje 89101
  • Telefon: 066 315-006

MJENJAČNICE

Mjenjačnice Nebac

Mjenjačnice Nebac

Mjenjačnice Nebac Najbolji kurs u gradu! Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo novu ponudu najbržeg prenosa novca za fizička lica na teritoriji Republike Srpske Kontakt podatci: Adresa: M.1 Desanke Maksimović 7, Trebinje 89101 Telefon : 059 260 - 177 Adresa: M.2...

KROJAČKI SALON

Made with love – krojački salon

Made with love – krojački salon

(Dizajn& moda) - krojački salon u TrebinjuBavimo se šivenjem i svim vrstama prepravki po vašoj mjeri i želji. Sve krojačke usluge vršimo sa vašim materijalom i ukrasima. Ispod našeg "konca i makaza" izlaze prava remek djela, rađena posvećeno, sa puno ljubavi, kao...

SUVENIRNICE

Hobby Art Trebinje

Hobby Art Trebinje

Hobby Art suvenirnica nalazi se u srcu Starog grada u Trebinju Ovo je savršena mala suvenirnica, pravi praznik za oči, sa autentičnom ponudom unikatnih hand made (ručno rađenih) suvenira. U svaki ručno pravljeni predmet, utkan je maksimum ljubavi i predanosti, te se...

započnimo

Jeste li spremni napraviti pravu promjenu? Izgradimo ovu stvar zajedno!