Autoservis Lučić

Autodijagnostika – Autoelektronika – Dizel i Benzinski motori

Posjedujemo najnoviju dijagnostičku opremu!

Uredjaj nove generacije za servis klima uredjaja.

Auto servis Lučić se bavi autodijagnostikom, motornom elektronikom i auto elektronikom, popravkom i servisiranjem putničkih, kombi vozila i teretnih vozila zastupljenim na našim i susjednim prostorima.

Težiste smo bacili na vrhunsku autodijagnostiku, naj novije napredne sisteme za ubrizgavanje goriva i sve ostale moderne sisteme ugradjene u vozilo.

Repariramo razne vrste pumpi visokog pritiska (common rail) te injektora za sta imamo modernu opremu, kao i turbo punjače.

autoservis lučić
autoservis lučić

Punjenje i provjera auto klima na ariazone 5001 sa zamjenom ulja ubacivanjem markera te štampanjem utrošenog materijala. Optimizacija ciptjuning boks tjuning korekcija kilometraže (samo kad je neophodno) adaptacije logovanja modula.

Imamo mogućnost detekcije najsloženijih kvarova.

Auto servis Lučić od svojih početaka gradi svoj ugled na povjerenju, visokoj stručnosti, pedantnosti, ambijentu, opremi, jer samo to je pravi put da stranke budu zadovoljnei sigurne u nivo pružene usluge.

autoservis lučić
autoservis lučić
autoservis lučić

Osoblje servisa se redovno obrazuje u svrhu sticanja novih znanja i vještina koja su neophodna za stručno i kvalitetno obavljanje najsloženijih poslova autodijagnostike i automobilske elektronike.

  • Autodijagnostika i kompjuterska dijagnostika
  • Dijagnostikom plinskih sistema
  • Popravka elektronskih sistema ubrizgavanja
  • Popravak sistema paljenja
  • Pregledamo vozila prije kupovine i svim ostalim potrebnim poslovima da bi se vozilo dovelo u ispravno stanje.
  • Benzinski motori: FSI, TFSI, MPI, SPI, PGI i ostali.
  • Dizel motori od konvencionalnih , preko srednje generacije dizela pa sve do naprednih i najnovijih COMON RAIL, CDI, TDI, TDDI, TDCI, CDTI i ostali.
  • Mogućnost otklanjanja najsloženijih kvarova i visok nivo usluge na obostrano zadovoljstvo uz kvalitetnu i profesionalnu uslugu.

Autoservis – Lučić od samog osnivanja gradi svoj ugled na povjerenju, visokoj stručnosti i pedantnosti u radu, jer je samo to pravi put da stranke budu zadovoljne i sigurne u nivo pružene usluge.

Nalazimo se u Gorici preko puta hotela Swisslion – vidi mapa dole.

KONTAKT:

  • Adresa: Crnogorska 1. Trebinje
  • Telefon: 059 280-222

PREPORUČENO ZA VAS

Autoservis Radovanović

Autoservis Radovanović

Nalazi se na adresi Jezerine bb, u Bilećkom naselju Podosoje, na magistralnom putu prema Mostaru. Već dugi niz godina postojimo i savjesno brinemo o popravci i održavanju vaših automobila u svim segmentima. Sigurnost u saobraćaju je primarna i nesto3 najvažnije, a mi...

Autoškola Svjetlosni znaci

Autoškola Svjetlosni znaci

Autoškola "Svjetlosni znaci" i edukovano i visoko stručno osoblje će vam u potpunosti pružiti neosporan kvalitet usluge. Uz strpljenje, stručnost i volju naših instruktora, postanite dobar i kvalitetan vozač što je imperativ današnjeg modernog doba i zahtjeva u okviru...

Samouslužna autopraonica VAL 5+

Samouslužna autopraonica VAL 5+

Samouslužna autopraonica VAL 5+ nudi vam profesionalne usluge održavanja vašeg limenog ljubimca. Vršimo pranje i poliranje, unutrašnje čišćenje interijera, poliranje farova te sve ostale usluge održavanja vozila kao i ugradnju originalnih navlaka. Više od 20 godina...

Autoservis Gadža

Autoservis Gadža

Auto servis Gadža jedini Bosch car servis u regiji, nudi servisiranje gotovo svih automobila uz identičan kvalitet kao u ovlaštenom servisu, ali uz mnogo povoljnije cijene. Naš moto je: PROFESIONALNO, BRZO I JEFTINO!! Nalazimo se uz magistralni putu Trebinje –...

Miskin transport d.o.o

Miskin transport d.o.o

Miskin transport d.o.o (VAKO) Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stečenom znanju našeg stručnog tima na polju špedicije i transportne logistike umanjujemo komplikovanost carinskih i drugih procedura nudeći Vam rješenje jednog partnera za sve Vaše logističke...

Auto servis i šlep služba “Dejo” Trebinje

Auto servis i šlep služba “Dejo” Trebinje

Adresa: Melentija Perovića 63z, Trebinje Telefon: 065 691-492 Autoservis i šlep služba "Dejo", nalazi se na adresi Melentija Perovica 63z - Gorica Naš stručni tim pomaže da vaši limeni ljubimci budu u perfektnom stanju, a u najkraćem roku pružamo najkvalitetnije...

započnimo

Jeste li spremni napraviti pravu promjenu? Izgradimo ovu stvar zajedno!