Miskin transport d.o.o (VAKO)

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stečenom znanju našeg stručnog tima na polju špedicije i transportne logistike umanjujemo komplikovanost carinskih i drugih procedura nudeći Vam rješenje jednog partnera za sve Vaše logističke potrebe.

Profesionalnost u radu, pružanje savjeta i usluga, predstavljaju osnov i moto našeg preduzeća.

U našoj poslovnici u Trebinju, u svakom trenutku naići ćete na ljubaznost, otvorena vrata za saradnju kao i profesionalizam i efikasnost u radu u ispunjavanju vaših logističkih potreba. Miskin transport d.o.o je najbrži i najbolji način da dođete do željenog cilja.

miskin transport
miskin transport
miskin transport

U drumskom transportu za prevoz robe koristimo moderne i savremeno opremljene kamione nosivosti od 1t do 22t. Vozila su različitih konstrukcija i specijalizovana za transport svih vrsta tereta pod bilo kojim temperaturnim režimom.

Osiguravamo najbolje kontrolisane unutrašnje uslove za prevoz Vaše robe. Da biste se u to uvjerili kod svake ste dostave slobodni robu kontrolisati.

Takođe smo se pobrinuli da je pošiljka osigurana i od vanjskih uslova, i to 100% kod renomirane osiguravajuće kuće (Euro herc).

miskin transport
miskin transport
miskin transport

Dugogodišnje iskustvo stavljamo u službu svakodnevnih izazova, a zadovoljstvo naših partnera i saradnika uvijek je na prvom mjestu.

Vaše zahtjeve za ponudu transporta I špediterske usluge možete poslati na vakom85@hotmail.com

KONTAKT TELEFON:

065 935 480

Pratite nas na društvenim mrežama:

miskin transport
miskin transport
miskin transport

Novo u ponudi

miskin transport
miskin transport
miskin transport
miskin transport
miskin transport

Časopis Logistika i Transport je glasilo stručnjaka za logistiku i upravljanje lancem snabdevanja celog regiona. Pokrenuta 2006. godine, ova publikacija služi rastućem tržištu logistike koje ima veće potrebe za informacijama nego ikada.

Časopis Logistika i Transport predstavlja autoritativnu publikaciju koja edukuje i informiše logističke profesionalace o najboljim:
• praksama
• novostima
• trendovima
• analizama
• novim tehnologijama

Časopis Logistika i Transport dopire do više logističkih stručnjaka u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Sloveniji, nego bilo koji drugi časopis u ovoj oblasti.

Prvi broj je odštampan u aprilu 2006. godine i od tada izlazi dvomesečno pod pokroviteljstvom
Srpske Logističke Asocijacije.

Detaljnije…

PREPORUČENO ZA VAS

Autoservis Radovanović

Autoservis Radovanović

Nalazi se na adresi Jezerine bb, u Bilećkom naselju Podosoje, na magistralnom putu prema Mostaru. Već dugi niz godina postojimo i savjesno brinemo o popravci i održavanju vaših automobila u svim segmentima. Sigurnost u saobraćaju je primarna i nesto3 najvažnije, a mi...

Autoškola Svjetlosni znaci

Autoškola Svjetlosni znaci

Autoškola "Svjetlosni znaci" i edukovano i visoko stručno osoblje će vam u potpunosti pružiti neosporan kvalitet usluge. Uz strpljenje, stručnost i volju naših instruktora, postanite dobar i kvalitetan vozač što je imperativ današnjeg modernog doba i zahtjeva u okviru...

Samouslužna autopraonica VAL 5+

Samouslužna autopraonica VAL 5+

Samouslužna autopraonica VAL 5+ nudi vam profesionalne usluge održavanja vašeg limenog ljubimca. Vršimo pranje i poliranje, unutrašnje čišćenje interijera, poliranje farova te sve ostale usluge održavanja vozila kao i ugradnju originalnih navlaka. Više od 20 godina...

Autoservis Lučić

Autoservis Lučić

Autoservis Lučić Autodijagnostika – Autoelektronika – Dizel i Benzinski motori Posjedujemo najnoviju dijagnostičku opremu! Uredjaj nove generacije za servis klima uredjaja. Auto servis Lučić se bavi autodijagnostikom, motornom elektronikom i auto elektronikom,...

Autoservis Gadža

Autoservis Gadža

Auto servis Gadža jedini Bosch car servis u regiji, nudi servisiranje gotovo svih automobila uz identičan kvalitet kao u ovlaštenom servisu, ali uz mnogo povoljnije cijene. Naš moto je: PROFESIONALNO, BRZO I JEFTINO!! Nalazimo se uz magistralni putu Trebinje –...

Auto servis i šlep služba “Dejo” Trebinje

Auto servis i šlep služba “Dejo” Trebinje

Adresa: Melentija Perovića 63z, Trebinje Telefon: 065 691-492 Autoservis i šlep služba "Dejo", nalazi se na adresi Melentija Perovica 63z - Gorica Naš stručni tim pomaže da vaši limeni ljubimci budu u perfektnom stanju, a u najkraćem roku pružamo najkvalitetnije...

započnimo

Jeste li spremni napraviti pravu promjenu? Izgradimo ovu stvar zajedno!