Poslovni servis – stvaranje kroz povezivanje

Promovišite se na partnerskom sajtu www.balkanskiputevi.com i time ostvarite popust i razne pogodnosti kod nas! Koristite bilo koje prikladne metode za oglašavanje: baneri, PR člananci, kampanje na društvenim mrežama i još mnogo toga!

Najveća baza pravnih i fizičkih lica u Hercegovini!

Portal mjesečno bilježi preko 20.000 posjeta stranicama, a brojne opcije oglašavanja garantuju da će se za Vaš posao brzo i naširoko saznati! Svi banneri su prilagođeni prikazu na mobilnim uređajima. 

Iz ponude za Vas izdvajamo:

Ponude partnerskog sajta podržane su za većinu naših klijenata i tržišta

Poštovani oglašivači,
Nudimo Vam reklamni prostor u stilu oglašavanja preko bannera, kao reklamne i edukativne tekstove.
Po vašoj želji u svaki od tih bannera ugrađuje se link koji će klikom na isti voditi na Vašu internetsku, društvenu ili neku drugu stranicu.
NAPOMENA: S obzirom kako smo portal koji ima dosta autorskih tekstova, fotografija i video materijala – u slučaju reklamiranja na našem portalu, obratit ćemo veću pažnju na vaše reklame na drugim javnim mjestima i koje nećemo izbjegavati da se nađu u našim promo – materijalima sve dok imamo dogovorenu saradnju.

Pošaljite upit na e-mail: balkanskiputevi@gmail.com

Pomoću izvještaja Vam na jednostavan i pregledan način omogućavamo da pratite svoju reklamnu kampanju, odnosno broj prikazivanja i broj klikova na objavljene bannere.

Zadržavamo pravo odbijanja objave oglasa ukoliko ga ocijenimo nezakonitim

Javite nam se i zatražite detaljnjiu ponudu ili reklamni paket prilagođen Vašim željama i mogućnostima. www.balkanskiputevi.com

balkanski putevi

započnimo

Jeste li spremni napraviti pravu promjenu? Izgradimo ovu stvar zajedno!