Mesnice Tarana posluju  u okviru firme “TDS”, a Restoran u okviru firme “TAMI”. Prepoznatljiva je po dugogodišnjoj tradiciji porodičnog poslovanja kao i  filozofiji i poslovanju koje se temelji na vrhunskoj usluzi i povjerenju kupaca.

Ponuda je bazirana na domaćem uzgoju, visokoj kvaliteti mesa i mesnih proizvoda. U svom poslovanju primjenjujemo i provodimo HACCP sustav te pravila koja su njime definisana što osigurava zdravstvenu ispravnost hrane, a nit vodilja nam je zadovoljan kupac koji se iznova vraća.

Trebinjci su vrlo brzo prepoznali kvalitet ovog brenda, za koje možete čuti samo riječi pohvale.

Orijentisanost na preradu i prodaju proizvoda od isključivo domaćeg mesa (bez uvoza već kupovine živine isključivo iz sela i okolnih mjesta Trebinja), neminovno se morala odraziti na vrhunski kvalitet onoga što nude.

Pored mesnica, restorana i roštiljnica posjeduju i sušare kao i mesne prerađevine pod brendom Tarana i u širokoj prodaji.

Mesnica Tarana
Mesnica Tarana

Pored uvijek svježeg mesa i mesnih prerađevina, za Taranu kažu da ima najbolji roštilj u gradu! Posebnu draž ćete doživjeti u restoranu Tarana u Vinogradima uz kapljicu vina iz istoimenih podruma kao i u roštiljnicama Tarana koje se nalaze u Gorici i na južnom gradskom izlazu.

Trudimo se postaviti ljestvicu kvaliteta naše usluge na više granice od naših konkurenata i cilj nam je da ostanemo oni koji postavljaju standarde u ovoj branši.

Dobra higijenska praksa u poslovanju s mesom!

Svojim kvalitetom i širokim asortimanom mesnica Tarana je na brojnim sajmovima nosilac pehara, priznanja i zlatnih medalja!

“Nema hrane bez Tarane!”

Mesnica Tarana
Mesnica Tarana

KONTAKT:

  • Adresa: Luke Vukalovića bb . Trebinje
  • Telefon: 059 260 220
  • Fax: 059 260 220

Pratite nas na društvenim mrežama:

Vinski podrum TARANA

Tradicija ove porodice je već dugi niz godina vezana za hercegovački pršut i sir, ali se uvijek kroz posao provlačilo vino.

Tek u skorije vrijeme ozbiljnije se pristupilo proizvodnji vina, a u planu su novi zasadi vinove loze.

Specifičnost ovog podruma je upravo u tome što, u trenutku dok boravite u njemu iznad vas u odvojenoj prostoriji se suši na hiljade pršuta.
Svaki pravi poznavalac će vam uvijek reći da je za pravu degustaciju pored vina ispunjen i drugi uslov, kvalitetan pršut.

započnimo

Jeste li spremni napraviti pravu promjenu? Izgradimo ovu stvar zajedno!