Konoba “Lušac”je mjesto koje će pružiti potpuni balans duha i tijela. Smještena je na kraju naselja Tini, u ulici Dr.Voja Danilovica bb.

Ono što ovo mjesto izdvaja i čini neodoljivim i spektakularnim je to što je sama konoba okružena živom i tekućom-potočnom vodom, u samoj blizini izvora i ribnjakom. Temperatura vode nikada ne prelazi 10 °C. Upravo zato je specijalitet kuce “Riblja plata” koja je neprevaziđena jer se pravi upravo od domaće ribe iz vodenog toka.

Sva kuhinja je takođe bazirana na isključivo svežim i domaćim namirnicama. Izdvajamo razna jela od ribe, mesa, roštilj, te teleću i riblju čorbu.

Hrana kao i higijena je na visokom nivou u novom izdanju, koje je u nepunih godinu dana ponešto izmijenjeno, od preuzimanja novog vlasnika.

Bitno je napomenuti da uz kulinarske specijalitete, možete uživati i u bogatoj, prikladnoj i raznovrsnoj vinskoj karti vinarije Popovac. Sva vina su od odabranih sorti, odličnog bukea i kvaliteta(bijela, crna, kao i rose, suva i stona).

Da bi gastronomski i gurmanski uzitak bio potpun, tokom ljetnih vrućina predlažemo boravak u fantasticnoj bašti uokvirenoj zelenilom, koje pruža prijatnu hladovinu i osvježenje. Večeri su ponekada upotpunjene muzikom uživo. Atmosfera je domaćinska, hercegovački gostoljubiva i jako prijatna.

Ovdje ništa ne nedostaje, sve se nadopunjava i stapa u savršenu harmoniju. Jedino što gostu bude pomalo žao kada dođe momenat da mora poći, ali ostaje radovanje novom i ponovnom povratku u ovu oazu mira, autentični raj za sva čula.

  • Telefon: 065 240 024
  • Telefon: 065 588 945

Pratite nas na društvenim mrežama:

Konoba Lušac

U trebinjskoj ribolovnoj regiji  su zastupljene ciprinidne i salmonidne vrste riba. Regija obuhvata područje opštine Trebinje, Bileća, Gacko i Nevesinje. Na ribolovnim područjima u trebinjskoj regiji  ribolov se odvija pomoću mušica, varalica, dubinskim ribolovom, ribolovom na plovak, dok se na području opštine Bileća riba lovi i mućkom i trilingom.

U opštini Trebinje ribolov se odvija na području rijeke Trebišnjice, području rijeke Sušice i Lastvanskom jezeru. Trebinjski vodotoci, rijeka i jezera , zbog izuzetnog ribljeg bogatstva velika su atrakcija za ribolovce.

Opširnije…

započnimo

Jeste li spremni napraviti pravu promjenu? Izgradimo ovu stvar zajedno!