Apartmani Grubač – Korak ispred očekivanaja

Recenzije mnogobrojnih gostiju svjedoče o izuzetno visokoj bonitetnoj ocjeni koju ova smještajna jedinica nosi i zaslužuje. Takođe su brojna svjedočanstva o ljubaznosti i gostoprimstvu domaćina, savršenoj lokaciji, smještaju i usluzi.

Pet friendly status će obradovati mnoge goste, kojima je odmor bez svojih ljubimaca nezamisliv i nepotpun.

Uz sadržaje kao što je obezbijeđen besplatan parking, klima, wi-fi, flat tv i velika terasa za opuštanje, vaš odmor će biti maksimalno komforan i udoban. Tu su i potpuno opremljena kupatila i kuhinje sa svim pripadajućim potrepštinama i aparatima.

Apartmani odličnog dizajna, udobnih ležajeva, prostrani i izuzetno visoke čistoće. Ponosimo se činjenicom da smo među top 10 apartmana na području Trebinja. Naš cilj su zadovoljni gosti uslugom i cijenom.

Gradite najljepše uspomene boravkom kod nas, mi ćemo kao i uvijek opravdati vaše povjerenje.

Srdačnu dobrodošlicu žele vam

Apartmani “Grubač”
  • Adresa: Župana Grde 9., Trebinje
  • Telefon: 00 387 66 779 077

Pratite nas na društvenim mrežama:

apartmani grubač

Ako je za lokalitet Jazine čuveni slikar Mirko Kujačić u svom djetinjstvu rekao da je „ biser u nigdini “, onda je jasno zašto joj se Trebinjci uvijek vraćaju, i to ne samo Trebinjci i lokalno stanovništvo, već i oni iz susjednih gradova kojima su pričali zašto je ovo jedinstvena oaza i biser trebinjskog turizma. 

Jer, ovdje ćete osjetiti prirodu u svojoj punoći! Ona je ovdje „dala“ svoj maksimum – pruža mir, ali poziva i na avanturu.

Opširnije…

započnimo

Jeste li spremni napraviti pravu promjenu? Izgradimo ovu stvar zajedno!