Ljekovite bilje Heti svoju priču počinje sloganom „Zagrli prirodu“.

Ljekovito bilje Heti nelazi se u Hercegovini u Ljubinju, na jugoistoku BiH, gdje samo najzdravije biljke prežive

U našem raznovrsnom asortimanu nudimo program za očuvanje i poboljšanje zdravlja, kozmetičke proizvode napravljene od sirovina iz netaknute prirode, širok asortiman monokomponentnih i višekomponentnih čajeva i tinktura, etarska ulja (aroma-terapijski program), proizvode za jačanje imuniteta, gelove, anti-age serum, program za njegu kose, meleme . .

Pravimo poklon pakete po želji kupca, jer najbolji stiže upravo iz prirode. Radimo na usavršavanju proizvodnje koristeći inovativne i stabilne tehnologije s ciljem da zadovoljimo potrebe i očekivanja naših klijenata i potrošača. Njeguj sebe i svoje zdravlje, zagrli prirodu!

S’ ljubavlju

Ljekovito bilje Heti

Ljekovito bilje
Ljekovito bilje
  • Adresa: Obrena Đ. Kozića bb, 88380 Ljubinje
  • Mobitel: 066 906 060
  • WhatsApp: 00387 65 573 447

Pratite nas na društvenim mrežama:

Savjeti za zdrav život

Imajte u vidu da je svaki čovjek poseban i jedinstven kako sa svojim izgledom tako i sa hormonalnim sustavom, imunitetom, metabolizmom i svim ostalim duhovnim, emocionalnim, karakternim, tjelesnim i biohemijskim karakteristikama.

Shodno tome svaki čovjek razvija različite sklonosti i reaguje na sebi svojstven način na posebne poticaje iz svoje okoline a na neke uopšte ne reaguje.

Iz tog razloga isto i pri odabiru odgovarajuće ishrane i lijekova treba uzeti u obzir da svaka hrana ne odgovara svakom metabolizmu kao i da svaki organizam ne reaguje isto na jedan te isti lijek…

Ćitaj dalje ovdje!

započnimo

Jeste li spremni napraviti pravu promjenu? Izgradimo ovu stvar zajedno!