MOBIL MEDIA je Shop koji dugo egzistira u području maloprodaje mobitela i opreme za mobitele.

Pored toga vršimo i usluge servisiranja mobilnih aparata. Sa najvećim izborom i najpovoljnijim cijenama postali smo najbolji izbor pri kupovini u Trebinju i cijelom regionu.

Osnovni cilj našeg poslovanja jest zadovoljiti Vas kvalitetom usluga i proizvoda.

Kako bi što kvalitetnije i ažurnije zadovoljili sve profile naših klijenata, svakodnevno pratimo tehnološke novitete i aktuelna događanja u svijetu mobilne i računarske tehnologije kako bi uvijek bili u korak s vremenom te pravovremeno opremljeni novim alatima i rezervnim dijelovima za Vaše mobitele.

Stojimo Vam na raspolaganju, te Vas pozivamo da nas lično posjetite, kako bi se na što bolji način upoznali sa proizvodima i uslugama koje smo Vam u stanju ponuditi.

Vaš Mobil Media

  • Adresa: Beogradska (Bilećka Ulica), Trebinje
  • Telefon: 065/563 042

Kontaktirajte nas!

Pokreni priču sa neograničenim razgovorima, porukama i bonusima mobilnog interneta.

Ponudu vidi ovdje

PREPORUČENO ZA VAS

TQ Net d.o.o 

TQ Net d.o.o 

Tq net computers Tq net print studio   Usluge popravka računala i fiskalnih kasa Trgovina računala Poslovna usluga Kad god imate poteškoće vezane za hardver ili softver, ALF-OM tim servisera brzo i efikasno pronalazi uzrok i rješenje Vašeg problema. Nudimo široku...

Elektrousluge Vukalović 

Elektrousluge Vukalović 

Elektousluge Vukalović vrše usluge na teritoriji cijele Hercegovine Sigurno, osvjedočeno i provjereno naša ekipa mobilnog servisa vam omogućava izradu kompletne kućne instalacije, montažu svih vrste rasvjete, održavanje i popravku svih električnih aparata, ugradnja i...

započnimo

Jeste li spremni napraviti pravu promjenu? Izgradimo ovu stvar zajedno!